maanantai 15. huhtikuuta 2013

Huhti-infoa

Tämä ei ole virallinen postaus, vaan katsahdus kalenteriin ja kristallipalloon, eli tulevien tapahtumien valoittamista. Omista suunnitelmistani voin profetoida sen verran, että julkaisen pari postausta naisten asemasta helluntailiikkeessä, ja erityisesti naisista pastoreina. Ensimmäisen tekstin piti olla jo netissä, mutta juuri ennen lähettämistä huomattiin, että perusargumentissa oli ongelmia. Muokattu versio lienee parin päivän päästä luettavissa. Lisäksi tavoitteeni on jossakin vaiheessa tarkastella tapaa, jolla helluntailaisuus näkee historiansa ja kirkkohistorian yleensä.

Tarkoitukseni on kirjoittaa eräs (mahdollisesti vähän pidempi) sarja hengellisestä väkivallasta ja helluntailaisuudesta. Tarkoitus on muun muassa tarkastella, onko helluntailaisuutta mielekästä pitää (potentiaalisesti) vaarallisena lahkona.

Blogimme muista kirjoittajista sen verran, että Anna lupaili myös uutta tekstiä, ja Matin tuotos – joka on paisunut kuin pullataikina – tulee sivustolle, kunhan hän saa sitä pätkittyä, leivottua ja paistettua siitä järkevän kokoisia palasia.

Jos mieleen tulee joku hyvä ajatus, josta haluaisitte kuulla mielipiteemme (tai muuten vain lukea tekstiämme aiheen tiimoilta), laittakaa vaikka tulemaan (tai kirjoittakaa tuohon alle). Vinkkejä otetaan vastaan! Osoitteeni löytyy tuolta Kirjoittajat-välilehdeltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti